AuratransformationTM

 

AuraTransformation™ är en permanent och genomgripande utveckling av din aura och utstrålning som medför många fördelar på det personliga området. Under en AuraTransformation™ blir din andeenergin samlad och uppgraderad med de nya starka indigo- och kristall-energierna och blir kopplad direkt till kroppen via den starkt skyddande balanskroppen.

Det blir det mycket lättare för dig att leva ett liv i kontakt med kärnan i dig själv och den du är i renaste form. Behandlingen förenar din intuition med din handlingskraft. Den hjälper till att förstärka genomslagskraften i din utstrålning och i ditt energifält så att du inte behöver bekymra dig över större eller mindre motstånd från omvärlden. Du får större livslust och låter dig inte styras av någon dold agenda som du inte själv kan stå för. Dessutom blir det lättare för dig att definiera dig själv som människa och det blir lättare för dig att sätta dina gränser i förhållande till omvärlden.

En AuraTransformation™ tar ca 3 timmar.


Innan du kan göra din AuraTransformation™ behöver du läsa boken Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin, skriven av Anni Sennov. Boken finns att köpa via mig eller från Adlibris.


Mera information om AuraTransformation™ hittar du på sidan: www.auratransformation.se

AURATRANSFORMATION™