Meracus EnergyCleansing
              

                        
När det handlar om andra människors energier så påverkas vi av dem mera än vi tror.. Som exempel kan vi ta att du just har köpt ett hus som du verkligen gillar, men det är ändå någonting som inte känns helt rätt. Då kan det vara föregående ägares energier som fortfarande finns kvar i huset. Har föregående ägare dessutom inte mått speciellt bra eller grälat mycket i huset då är den kvarliggande energin ganska tung. Och det kan då påverka hur du mår. Efter en energirensning är all gammal energi borta och du  får en ny möjlighet att må bra och göra huset till ditt, på alla plan.
 
 
En energirensning kan också göras om man känner att man kanske inte är ”ensam” i huset/platsen. Man kanske har en känsla av att man är övervakad,det kanske hörs konstiga ljud eller så flyttar saker å ting på sig av sig själv. Då kan det vara fråga om sk vilsna själar eller andar. Det finns flera orsaker till varför vissa själar inte vandrar vidare utan blir kvar här i vår värld. Ibland behöver de förmedla något budskap innan de kan gå vidare och ibland är de helt enkelt lite vilsna. Då tar jag kontakt med dem och hjälper dem gå vidare.
Energirensningen görs oftast på distans, men även på plats i vissa fall
 
Energirensning av hus/plats, samt rapportering 250 €
Energirensning av person, samt rapportering 125€
 
Tips! Har du lagt ut ditt hus till försäljning? Då kan det var bra att göra en energirensning för att maximera den goda känslan i huset för att snabbare hitta den rätta nya ägaren.En energirensning är bra att göra när:
 
# man vill sälja sitt hem och putsa bort alla energispår
# när man skall flytta in till ett nytt hus/lägenhet och inte vill bli påverkade av andras gamla energispår
# när man känner att man inte är “ensam” i sitt hem  och man vill ta reda på vem/vad som finns där
# när man känner av dålig eller tung stämning
# när du känner dig lite vilsen eller påverkad av andras energier